Welcome to our blog
There was an error in this gadget

June 18, 2011

Tired..

It's a very tiring week for me.... brapa hari x dpt update blog pon... bz giller kat opis.... sampai awal balik lambat... sampai umah seme bebudak dah tidor....

malam tadi Dani x nak tido sebab dh brapa ari main ngan dia cuma 15 minit sehari... so, malam tadi dia dera kitorang sampai kol 3.30 pagi.  pas tu baru la nak tido.  tapi baru jer nak lelap, Shah plak sakit.  dah dekat kol 5 pagi baru aku tidor.  Kepala ni berdenyut x tau nak habaq.

Pas tu bangun lambat arini... tapi kol 11.00 tadi Shah sakit kepala lagi.  kali ni x leh tahan katanya... kena bawak gi spital.... sampai spital dalam kul 12 lebih, tunggu kat sana sampai malam... layan hindustan, layan heroes... sampai dh x larat nak tungggu dah, kul 9.30 mlm tadi ckp kat doktor nak balik dulu... jumpa anak2 especially Dani... tapi Dani tidor plak... hmmm...

sat gi nak pi balik spital sebab nak bawak brg2 utk Shah.  Dia kena tahan wad tapi lom masuk wad lagi.... dok kat wad pemerhatian.... heharap leh la balik malam ni.... tunggu keputusan doktor jer.... bila tanya serious ke sakitnyer... doktor kata nothing serious so far tapi kena observe sampai dorang puas hati... hhmmmm...

sian bebudak.. ingat nak bawak gi ikano arini.. x jadik ler... we were suppose to have dinner with Police & PERKEP also x jadik pergi.. have to cancel.... hopefully Shah leh kuar la arini.... x kesah la kol brapa pon aku leh pi spital amik dia bawak balik..  x suka la spitaaaallll!!!!!!  doa2 la smoga dia cepat sembuh ek!

dah... nak siapkan bembarang dia.... pastu nak pi spital balik.... bye!

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.