Welcome to our blog
There was an error in this gadget

June 14, 2011

Tidor Dalam Toilet???

Pernah tak masa kat opis mata tuuuu .. bagai digam-gam. Nak tertutup jer.... dh x leh nk wat aper dah! Abis apa korang slalu buat ek? Kalau Mimie, tawaf opis ler jawabnyer... gi library.... mengacau... gi pantry... mengunyah.... agak2 dah ok sket baru balik tpt... pas tu dengar lagu kuat2.... ada pulak tu yg suggest tido jer dlm toilet... korang pernah buat x? upenyer ramai yg buat cenggini.... patut la kengkadang tu x de bunyi sket pon tapi lama kemain dlm toilet tuu... baru tau ni kerja hangpa ya....


Mimie pernah gak tido dlm toilet.. tapi duluuuu.. masa study kat UiTM Perak.... itu bukan sebab mengantuk (cam x de katil nak tido kan!). itu sebab kena cirit birit... sampai dh x larat nak berjalan balik bilik. Tido jer kat dlm toilet tu.... ha.. tu je la skali... pas tu x pernah terpk pon nak tido kat toilet.

Ku rela menawaf opis dari tido di toilet.... bukan aper.. takut jatuh.. ekekeke... tapi tengok la..kalau x tahan jugak mata ni.. satu hari harus jugak di try tido kat toilet tu... ada gak yg suggest sambil dok dlm toilet tu dengar lagu... so, x de la dengar bunyi bunyian yg x patut.... hmmmm.. akan dipertimbangkan... korang x nak try? Hik! Hik! hik!


Tapi jangan la sampai cenggini ek!  hehehe

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.