Welcome to our blog
There was an error in this gadget

July 6, 2011

Kisah benar - Suami curang

Kisah ni dipetik dari sebuah Forum.. Aku x suka citer nih.  Sakit hati membacanya.  Tapi aku post kan jugak la... Utk tatapan korang.. pastu nilaikan....

***************


Hi..  just nak share 1 kisah kat forumer FD ni...  Pengakuan dari kwn saya..(saya namakan dia nana).

Nana ni muda lagi..pertengahan 20-an.kerja stable, cantik, mix pakistan..dia ni slalu terlibat dgn skandal2 dgn husband org.

Skandal dia yg terbaru kali ni berusia awal 30-an....tinggi,badan segak, kategori (good looking) ada anak 3 org, ada kerja tetap, isterinya suri rumah sepenuh masa dan berketurunan jawa.

Nana ni mmg slalu dpt perhatian lelaki,baik yg bujang n yg dh berkahwin.myb sebab susuk tubuh dia agak seksi barangkali...n skandal terbaru dia ni saya namakan Ali (bukan nama sebenar). Ali ni mmg dh fell in love ngn nana ni. Baru 5kali jumpa, dh onn sex ngn nana. Nana kata, mmg Ali ni perform in term of sex life..since bf dia pon jauh seberang laut. so dia pon byk abiskan masa dgn Ali...hubungan diorg just sekadar for sexual sahaja.

Lebih kurang sebulan hubungan diorg 2....akhirnya isteri Ali dpt hidu....kantoi sebab Nana ada sms Ali mintak duit.dan panggilan Nana pada Ali "abang n sayang" time tu isteri Ali lak baca sms tu..n Ali n isteri dia gaduh besar......

Ali selamba buat pengakuan yg mmg kt luar dia ada gf...tp xbgtau la psl nana ni sebabnya isteri dia ni mmg kenal la nana ni sebab diorg ni sedara berlainan nenek (bau2 bacang).....Ali ngaku kt isteri dia yg dia sayang kat nana.....isteri dia mengamuk mcm harimau..pagi tu sebelum Ali nk antar anak dia g sekolah bini dia pesan..."lepas antar anak g skolah ko terus balik rumah"...Ali pon buat la....elok nak parking je kereta depan umah, bini dia dh tunggu depan pintu sambil tgn pegang pisau n baju kemeja Ali yg dh koyak rabak kene toreh....

Elok Ali masuk je rumah, bini dia mengamuk lagi.  Ali kena belasah teruk gila...kena sepak terajang, kepala kena hantuk dinding sampai berdarah.mata lebam kena tumbuk ngn bini dia....mmg keadaan Ali teruk gila2...... (errmm.. jap! jap! x melawan lansung ke si Ali nih?  Dia lelaki kot!  Sampai teruk kena belasah ngan isteri?)

Lepas kejadian Ali kena belasah, Ali bawak anak2 balik umah mak bapak dia...n sedara2 mara Ali sume nasihat Ali supaya ceraikan bini dia.....even mak Ali sendiri pon nasihat benda yg sama....Ali pulak berbelah bahagi..sebab dia risau anak2 dia nnti....yg kecik baru umur kurang 1thn.. (wondering whether Ali told his family the truth or just told about the belasah incident and complaining about his wife).

Ali ader ajak nana kahwin...tp nana cuba mengelak sebab dia pon dh ada bf..tp adi xtau yg nana ni dh ada steady bf.... (padan muka!)

so skrg ni situasinya.....Ali ni masih pujuk nana utk kahwin....n nana ni plak buntu mcm mana nk keluar drpd life si Ali ni....

aku yg mendengar hanya ckp..."teror la ko!hahaha"

*********

Dunia dah nak kiamat!

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.