Welcome to our blog
There was an error in this gadget

June 19, 2011

Alhamdulillah....

Dani bagun nak susu kul 1.45 am.... so, dah buatkan susu n bagi dia minum, tetiba terperasan ada missed call kat hp. kol 1 am... no dia... 6145.... ni mesti hospital Sg. Buloh nih....so aku called balik.  upenyer En. Shah dah boleh balik... alhamdulilllah...

cecepat tido kan Dani and siap2 nak gi spital.  tetiba rasa cuak lak nak drive pepagi buta tu.  hmm.. tawakkal la.... standby screw driver dalam handbag and letak torch light dekat sebelah pintu driver.  pepehal leh capai jer. dah itu je yg ada... jadik ler drpd x de papa.

pas tu tengah drive tuuu.. tetiba teringat lesen dah mati bulan 10 thn lepas.  and plat number kete tercabut kat belakang... alamak... kalau terserempak ngan polis ni sure kena tahan.  hmm... blasah je ler.... sambil tu dok pk alasan apa nak bagi kalau terserempak ngan polis...

lepas tol sg. buloh tu tetiba ada polis trafik plak 2 org... haish... dup dap dup dap jantungku.... bawak slow slow, sampai kat traffic light, merah pulaaaakkkk!!!!! nasib sekejap jer.... kelam kabut belok kat bhg emergency... pas tu polis trafic tu beam aku.... uwaaaa... aku tengok diorang.. diorang tengok aku... aku sengih n babai je ler.... phew!!

sampai kat spital trus uruskan En. Shah kuar spital and balik.  pakcik tu lapar... seharian x makan aper.... makan kueteow sket jer kat spital masa lunch.  so, gi la teman dia makan kat kedai mamak n balik.  sampai umah kul 3.30 pagi... mata aku x larat angkat dah... tros membutaa....

kepada en. Shah... lenkali jangan degil!  makan ubat!  Mimie yg kena marah... hangin tol ngan doktor tuuuu.... lenkali x makan ubat Mimie rotan!  x kira!

teringat masa sebelum bawak dia gi spital tu, dia tanya.... rambut dia serabai x?  boleh?  dah sakit cenggitu pon nak menyemart jugak??  sabor je ler... nak ngorat doctor/nurse kot.... so, si Farah sikat kan rambut abah dia... belah tepi lagi.. hahaha.... muka nerd giller!!

"Adooiii!!  Sakitnyerrr!!! Cam nak mati dah niiii....." boleh?




Bosan di hari Jumaat.. x sbr nk balik!

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.