Welcome to our blog
There was an error in this gadget

August 24, 2011

Penjara Pudu

Siang tadi, seperti biasa baca blog Mazidul Akmal Sidek.  Suka tengok tinjauan beliau mengenai entiti paranormal, separuh normal, x normal dan normal.

Macam-macam cerita ada kat blog dia... antara yg terlatest ialah pasal tinjauan beliau ke penjara pudu.  Saya pernah menyuarakan hasrat untuk melawat penjara pudu kepada suami, tetapi tidak dilayan.  saja, teringin nak tengok.  so, bila tengok dia buat liputan pasal penjara pudu.. apa lagi... big bos lalu kat belakang pon boleh x perasan.  khusyuk baca.  nasib dia x marah. hehehe...

Memang menarik.  kalau korang nak baca cuba klik di sini.

Kalau dia leh intereview penjenayah besar kenapa buat jenayah cam bunuh ker, rogol ker, buang anak ke, dera ke... best jugak!  saja nak tau, apa ada dalam kepala otak penjenayah2 ni sampai sanggup buat jenayah berat cenggitu.  apa perasaan dorang masa buat jenayah tu.. ada yg siap kerat2, sembelih2... memang x paham.  kalau tengok blog dia, ada jugak penjenayah2 yg insaf kat dalam penjara... bila kesunyian baru terasa menyesal.  Tapi, dah x leh nak buat apa dah... especially kalau hukuman tu ke tali gantung.  Seram tengok gambar2 tu.. tapi memang menarik.

Selamat membaca!

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.