Welcome to our blog
There was an error in this gadget

October 28, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Hi kengkawan!

Bagi yg baru ada blog
dan yg dah lama ada blog
tapi x ramai followers.....
*aku lettew... sentap sensorang*
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
tunggu apa lagi ni?
jom la join kempen nih!


mesti korang pelik...
cemana plak join kempen ni leh tambah followers kan?
haaaa.. meh kita tengok apa pesanan tuan punya kempen...

"Mesti anda tertanya-tanya, macam mana nak tingkatkan jumlah followers dengan hanya menyertai KEMPEN ini. Begini, saya akan meletakkan dan mengemaskini blogger-blogger yang menyertai KEMPEN ini sambil menggalakkan mereka untuk melawat dan follow blog-blog peserta lain di KEMPEN ini. Dengan cara ini, InsyaAllah follower anda akan bertambah dari masa ke masa tidak terhad dalam tempoh KEMPEN ini sahaja, tapi sehingga semua peserta KEMPEN ini follow blog anda. Tiada paksaan untuk follow blog peserta lain. Semuanya haruslah ikhlas.



Jadi, lagi ramai yang menyertai KEMPEN ini, lagi ramailah followers blog anda.
Barulah namanya tingkatkan jumlah followers sambil saling bantu-membantu sesama blogger.


Kesannya, anda tidak akan rugi apa-apa kerana ianya juga percuma dan mudah (Entry, Banner, Ayat menarik, Komen), malah followers anda juga akan bertambah.
Ingat!

Anda tidak akan rugi malah keuntungan yang anda akan dapat pasti berbaloi. InsyaAllah"


haaaa.. dah paham?
kalau x paham pon buat-buat je la paham ek..
bukan rugi pon join kempen...
leh berkenalan ngan blogger yg lelain...
leh tukar2 ceriter...
tukar2 pengalaman...
tukar2 tips...

So, kengkawan...
still ada masa nih...

Tempoh masa kempen :
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

Kemon!  Kemon!
Join! Join! Join!

13 comments:

- shamimie - said...

thanks to Ayu sebab promote kempen ni kat blog dia (http://aiyoueaziz.blogspot.com/)... :P.. jom follow reramai!!

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

http://alkhattabbatik.blogspot.com

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

sue perbs.. said...

dtg dri segmen same... sy folo awak... jemput2 lah ke blog sy pula ye

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Anonymous said...

belajar banyak

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.