Welcome to our blog
There was an error in this gadget

September 18, 2012

Pondok ehem2!

Assalamualaikum!

Ngeee.. dah lama aku abandoned my beloved blog but it was really unavoidable.  Ececeh... sila lah percaya... hehe..

Pagi ni masuk je opis my laling sent lots of email yg penuh ngan info yang sangat menarik.... let me share with you some of them ke.... nengok nih!

Firstly,... pasal anak2 dara kat Kemboja ni.... dorangnya lifestyle, kalau dah akil baligh, mak bapak dorang akan buat satu pondok dekat ngan umah dorang.  Pondok ni dipanggil Pondok Cinta.

Pas tu anak2 dara leh lepak kat sini... pas tu semua jejaka2 tampan ke x tampan ke... gagah perkasa ke x ke... leh la gi pondok ni jual ayat ngorat anak2 dara ni... kalau terpilih, leh 'ehem2' ngan anak2 'dara' selagi anak2 'dara' tu berselara ngan jejaka2 tersebut.  Kalau anak2 'dara' ni dah bosan or dah ada bopren lain and nak putus, they will not have 'ehem2' with their ex bopren... dia akan 'ehem2' ngan bopren dia je.... so, ex bopren dia tu pepaham sendiri la kalau x dapat tu... selamat jalan romeo la ye....

Ini merupakan adat orang Kemboja.. to be exact, diamalkan oleh puak Kreung.. kat daerah mana I'm not sure... but mendapat restu mak bapak dorang.. so that anak2 'dara' diorang leh carik cinta sejati dan pasangan yang sesuai.. to them, this is the best way to get the right man for their daughters and to avoid perceraian dan keganasan seks.

hmm.. dorang ni agama apa ek?  Ada sesapa tau?  Tak tau?  Aku pon x tau.. kalau tau kasitau aku ek!  huhu... Adat ini, telah menyebabkan penyebaran penyakit HIV... peliknya napa adat ni still digunapakai kalau dah ramai kena HIV?  hmmmm....  fakta atau auta?  lu pk la sendiri.... :P.. meh nengok gambar meh...

Mamat ni tengah ayat ler nii... amboi2!

baeeekkkk punya lepak...

sempoi je... mak bapak restu babe!

Ok... dah nengok?  suka??  gatal ek!  Ada yang plan nak gi Kemboja plak ke?  Amboi! Amboi! Udoh-udoh le tuuuu... meh nengok info ke dua pulak....

P-Tree - Public Toilet Tree...

Haa... ni kat mana aku x tau.. tapi syarikat ni namanya Aandeboom (memang deboom tol!) yg berasal dari Belanda yg ada idea kreatip ni buat tandas untuk buang air kecil... kecil je ek.. yg besar simpan dulu.... ni sebab nak elak lelaki2 pancut merata tempat.... so, dorang buat toilet khas untuk korang pancut.. jangan pancut merata2 k.... hmm.. kreatip la sangaattt... tengok nih...

x de paip ke?  cemana nak cuci?

selamba badak je ek...
 

orang lalu lalang tengok pon x de hal..
eeee... x sior teman!

hadoi... punya la pemalas nak gi toilet sampai terpaksa design P-Tree ni untuk jejaka2... x basuh tuuu.. pas tu tangan tu pegang sana sini... makan... shake hand ngan orang lain... pegang awek... korek idong... uuueeekkk!!!! eeee..... x mo!  x mo!  x suka!

Itu je fakta2 yang sempat aku kongsikan buat masa ni... bz nyah!  cepat2 la October.. x sabor teman wei....

Got to go... babai!!!

6 comments:

Anonymous said...

Good blog post, nice efforts. It couldn't appear to have been penned any better. Reading this article piece of writing reminds me about my old boss! He usually kept babbling about this. I will email this post to him. Pretty confident he will probably have a high-quality read. Appreciate your posting!

Anonymous said...

Thank you, I have recently been looking for facts about this question for a while and yours is the best I have found so far.
Welcome to my blog [url=http://www.about-dogs.zoomshare.com/]www.about-dogs.zoomshare.com[/url].

- shamimie - said...

Thank you so much for your comments. Please come again! :)...

Anonymous said...

Great web site you have got here.. It's hard to find excellent writing like yours nowadays. I honestly appreciate individuals like you! Take care!!

Here is my homepage; Generateur de Code PSN

Anonymous said...

Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend
your web site, how can i subscribe for a blog web site?
The account aided me a applicable deal. I have been a little bit acquainted of this your
broadcast offered vibrant transparent idea

Also visit my web blog: dragon city Cheat engine

Lucy Saputri said...

Cerita Lucah Teruk Sex Melayu

Nurool Ternoda

Pecah Dara Juliana

Rogol Menantu

Ustazah Rohana



Cerita Dewasa Sedarah

Cerita Mesum Seks Dewasa

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.