Welcome to our blog
There was an error in this gadget

August 16, 2012

Raya oh Raya!

Assalamualaikum!

X perasan pon raya ari Ahad nih.  Betul ke dah nak masuk Syawal dah?  Cepat tol masa berlalu kali ni.  Mood raya x de... canner?

Baju kurung/baju melayu x beli lagi.. can you believe it?  Kuih raya order 2 jer.  Tu pun baru dpt tau tadi orang tu lupa buat utk aku.. hmm... baguskan?  Tapi x de mood bukan pasal baju & kuih raya... x tau napa... x se-excited cam sebelum2 ni.

Pagi tadi dengar Hotfm, they were talking about the Bernas' Raya ad.  Memang sedih iklan tu.  Upenyer bebudak tu memang istimewa cam dalam iklan tu tapi bukan la anak yatim.  Bergenang gak air mata dengar citer dorang.  So, kalau x de baju raya and kuih raya, nasib aku lebih teruk dari dorang ke?  X de maknanya... kalau x de baju raya and kuih raya, x leh raya ke?  raya ni bebudak yang excited lebih sebab nak kumpul duit raya... kan?  kan?

Napa raya ni x de mood ek?  Cemana nak carik mood ni?  Mood nak holiday ada lah... cuti seminggu kot!  sure nanti malas nak panjat opis balik.  Haish...

Wokeh.  nak sambung keje..

To all readers, yang kenal atau x kenal, thank you for reading my blog.  Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin ek!  Kosong kosong k!

Luv,
Shamimie

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.