Welcome to our blog
There was an error in this gadget

August 3, 2012

A new place to shop! Cekidaud!

Assalamualaikum!

It's Ramadhan and Shawal is coming... all muslims are busy with their ibadah and also shopping! betul x?  x yah la tipu x shopping.... aku je x shopping lagi... bz wey.. bz... mana ada masa nak kuar gi kedai sini sana nak beli baju.. pas tu nak bawak askar2 aku yang berderet tu... hmmm.. kalau nak bawak pon rasanya kena take turn la kot.  nak bawak seme... alamat x bershopping la akuuu...

Another way untuk shopping is shopping online.  Heah!  Skarang nih dah memacam online shop ader... Antara yang terlatest ialah Tresniaga.  Bukan jual pakaian jer, accessories, musical instruments pon ader...

Yang paling best ialah the arm extender.  bunyik cam kalau pakai arm extender ni leh jadik ahli x-men jer kan.... haha... korang tau ke arm extender tu haper?  dia cam sarung tangan tapi panjang... slalu kita pakai inner... arm extender ni utk tangan jer... ish.. tak gheti la aku nak terangkan.... yang pasti kalau pakai x de la power cam x-men ke... spiderman ke... dan yang sewaktu dengannya... cekidaud kat sini je la ek...


Seket ader... baju tu bukan untuk dijual tau!
Modelnya apatah lagi... :P





Tudung pon ader...
cantik!  cantik!


antara baju kurung yang ada dijual la nih..
kalau pakai ni sure nampak muda 10 tahun...
sila lah percaya...
tapi don't worry... kepala korang takkan hilang cam gambar nih...
mesti anggun punya lah! Percayalah!

Haaaa.. memperkenalkan... arm extender...
They have few colors...




x de la panas kalau pakai arm extender nih...

Walaupun model dia cam x siap jer, tapi yg patut korang fokuskan ialah kat item or product dier yer cik kak sekalian.. bukan pada modelnya... itu model bungee jump namanya.... silalah jangan jeles dengan mereka yer...

Dengan itu, jangan buang masa lagi... silalah bagi sokongan padu yang padat lagi jitu kepada new young enterpreneurs ni ya.  Insyaallah ada banyak lagi items yang akan diuploadkan soon.  Jangan lupa cekidaud ya!

Bulan puasa badan ramping..
Selamat bershopping!

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.