Welcome to our blog
There was an error in this gadget

June 13, 2012

loqlaq!

assalamualaikum.... nk habaq kat hangpa arini aku sgt loqlaq... menatang apa la plak loqlaq ni kan.... ha... ni la menatang yg plg cute dan paling bes dlm dunia.... meh nak habaq.... tau dak dua tiga lately ni aku punyala sibuk kat opis... hehari dok blk mlm.. weekend pon kena pi kheja... dush!!! mata sampai nek lebammm.... pagi ni aku bgn lambat. sedaq2 truih melompat pi bilik ayaq mandi... tp bkn mndi p. ramlee ek! tlg sket!! truih aku sms mak aku kt aku x dpt pi sana hr ni. terpaksa drive p opis. slalunya aku tumpang p kheja ngan adik aku.. saja la leh sambung tidoq dlm kreta.. tp pg ni x smpat... aku dok kelam kelibut kluaq ghumah pukui 8am. sampai kat opis kawan aku tegoq... "ur slipper is memang like that ke?" aku pon tgk la kat slipper aku...nuuuunnnddiiiaaaa... sebelah kaler biru sebelah kaler pink. sblh slipper aku yg sebelah lg slipper anak aku... nasib design n size sama.... haru betoi... pehtu masa nk blk aku dah babai2 seme org truih la pi parking nk balik... tup2 baru prasan... aku x amik handbag dr dlm drawer opis... dah kena patah balik pi naik ataih amik hand bag ngan kunci kreta. haru betoi... org nk cpt jd lg lmbt. masa dok drive plak aku dok pikiaq macam2 sampai x prasan simpang nak pi tol rumah aku.... bl dh dekat baru trperasan signboard rawang... haddooiii.... dr lane 3 aku cilok lori minyak tkt trlepas simpang. apalagi... kena hon panjang la... ni la dia akibat tidoq yg x cukup.... esok kena mangkit pukui lima stengah nak kena pi kheja awai kena sampai sebelum pukui 7 pg. so hr ni aku tidoq rmh mama sbb nk pi kheja sama ngan kawan opis. esok opis ada wat conference kat shangrila... jd gorila la aku sok....loqlaq sungguh aih! td pi isi minyak kreta dok teringat nk beli prepaid tp lupa jgk.... nak kluaq la la ni pi beli mau kena maki ngan bapak aku... hadoooii.. hopefully esok tarapapa lah... ni mata aku dok gatai x leh tidoq. jgn esok x leh mangkit sudah.... kalau hubby ada kan baguih... leh jadi driver kesayangan.... dah. tu je... korang paham ke apa yg aku citer ni? x paham sudah... bkn ada hadiah pon kalau paham. nak tido... babai!

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.