Welcome to our blog
There was an error in this gadget

June 19, 2012

KadAng-kadang... Jarang-jarang....

Assalamualaikum! Gud morning! it's a new day... Hopefully hari ni lbh effective dr smlm. Sebenarnya dr smalam aku trasa agak frust.... X tau apa keje aku buat kat opis smalam tapi sibuk kemain sampaikan x sdr time lunch n time balik. G toilet pon x sempat... And the worst thing is keje aku yg sebenar x sempat nak wat. Nasib baik sorang bos mc... Tinggal lg dua org.. Tu pon dh cam x ingat dunia wat keje.. X dpt aku nk bygkan august nanti cemana.... Hopefully aku leh wat keje aku peacefully today... blh wat keje2 aku yg still terbengkalai sejak dua tiga menjak ni.... makin hr dah cam gunung.... Kn hbskan sebelum august! Mesti! kalau x memang aku gali kubur sendiri la jwbnyer....

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.