Welcome to our blog
There was an error in this gadget

August 25, 2008

I'm mad.


Assalamualaikum!

Saja nak buat come back la kengkonon. Nak luahkan perasaan sket.

Tadi macam biasa nak balik naik LRT. Ada plak mamat sorang ni nak amik kesempatan di atas kesesakan dalam tren. Siot betul! Rasa nak menjerit jer. Tak reti la nak berdiri elok2. bila pandang muka dia.. dia buat pandang tempat lain. macam bagus! tension giller.

Pas tu seorang lelaki tua yang duduk depan aku tu nampak muka kelat aku masa tu. dia offer duduk tempat dia.. tapi memandangkan dia pun dah tua... aku tolak je ler.. biar la dia duduk... mamat belakang ni kalau dia over sangat memang kena ganyang la... nasib tak lama tu dia turun. geram betul!

Kalau ada driver kan bagus. Tapi nak kena adap jem la plak. bila la LRT ni nak tambah car. heharap cepat ler... dah la lately ni banyak sangat technical problem nyer. Macam management dia jugak. abis nak wat cemana....

at least much better la dari comuter. Itu lagi menyampah!!!! memang benci betul kalau terpaksa amik comuter. eeeeeeeeeeee.. tak leh nak hengat!!! pulak tu... kalau naik comuter terasa cam bukan kat mesia dah! eeee.. kalau boleh elak memang aku elak naik comuter.

Tapi itu la transportation yang paling convenient buat masa ni utk pergi dan balik keje. nak wat cemana... hadap je ler... jangan tak hadap.

Gggrrrrrrr!!!!! My dear superherooooo (my bodyguard as per pic attached)... please help!!! alamak ai.. nengok gambar ni jer dah cair dah... tak marah lagi... hik hik...

0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.