Welcome to our blog
There was an error in this gadget

August 25, 2008

I'm back! 2008....

Assalamualaikum!


Harini terasa nak buat come back.... bukan ada apa citer menarik pun... cuma nak luahkan perasaan sket....


Menyampah betul naik LRT hehari penuh. Ada jugak yang nak amik kesempatan. benci betul!!! rasa nak jerit je dalam ketapi tadi. ggrrrr!!!


bila kita pandang kat dia.. dia buat pandang tempat lain. geram tul!!! tak reti nak berdiri bebetul! napa la lelaki ni suka amik kesempatan? ikut kan hati malas nak naik LRT. Dah la lately ni banyak problem.. tapi sebab pernah keje kat situ dulu.. so, paham ler... technical problems... hmmm.. macam kampeni dia jugak... banyak technical prob. bila la nak elok.. entah... at least much better dari komuter. Naik komuter lagi nak muntah!!! bencinyaaaaaa!!!!! tapi nak buat cemana... terpaksa jugak la hadap hehari.... kalau ada driver kan bes.... tapi nak kena adap jem plak... bosan betul. nanti opis nak pindah kat the gardens ni... hmm.. tak tau la cemana.

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.