Welcome to our blog
There was an error in this gadget

May 7, 2012

Random

Assalamualaikum!

This is really random.  Just wanna share some things with you guys... been very bz lately in the office.  I just need to have a peace of mind... haish...

Ni anak si Patin.  Dah jadik mak dah minah nih... nama baby Hanin Nayli bin Khalis Hazwan.  Was born on 16 April 2012 at Pusrawi, weight was 2.9kg, but after that kena demam kuning, berat trus merudum jatuh ke 2.6kg.  shian Hanin.... she's so cute isn't she?


tengok baby hati leh tenang.... :).. kan?  Ala muchuk2... :D


yg kat bawah ni plak si Dani (abah dia panggil Babayer.. nama manja la tu konon) tengah sebok main iPad.
Cam terror jer...
Beza sunggoh budak kecik zaman aku ngan zaman skang... 
Zaman akan datang cemana la agaknya ek?
Tapi dia memang pandai main plak game nih...
hehe... abah dia download khas utk dia...


Handbag yg putih tu cantik kan?
Hmmm.... 
Thinking... thinking... :P


This one is for all smokers...
Udah2 la tu bunuh diri dan bunuh org lain... 


On 27 April, Amirul cabut gigi first time..
Gigi dia x goyang lagi tapi gigi baru dah start tumbuh...
Kena injection twice... x nangis pon..
Huhu... aku menyorok blakang hubby sebab takut nak tengok...
Amirul relax jer.. aku yg penakut lebih... tsk tsk tsk..









tapi lepas kena first injection, jantung Amirul berdegup dengan lajunya...
Huhu.. the doctor has to make him calm before the 2nd shot...
He never cried though... but it was painfull... the doctor also said sakit..
Sian dia...





dah cabut dah... darah sangat banyak...
aku hampir pengsan okeh! duh!
Welldone Amirul!
Strong like your brother Is... proud of my sons...



Anak2 penat balik sekolah...
Ecah x pakai baju tuuu.. pakai sluar dalam jer...
hehe... cover ngan tilam bushuk si Dani...
hehe...


This morning...
Traffic jammed due to rain..
Bukan heavy pon... hujan manja2 jer..
But everyone drove slowly...
very slow okeh.. yeah.. safety first..
But I would rather to drive than take Commuter...
At least dengar Johara Pagi Era leh senyum2...
Dok dalam train, tengok muka toya memasing...
Bau ketiak, bising, train delay, penuh cam sardin, kaki nak patah sebab berdiri lama dll...
I would rather drive...
Hmm... hubby.. I would rather drive...
X yah bangun kol 5.30 am everyday...
X yah terkejar2 train kol 6.30 / 6.45 am..
X yah berebut parking kat commuter stn...
Hubby.. I would rather drive... :P


Wanna go back.. .but I can't...
banyak tol keje yg last minute nih..
x suka nyerrrrrrr..
tapi dah keje nak wat cemana...
boss yg kat terengganu tu pun bagi aku wat keje gak...
Hadoi... nak wat keje dia la ni...
dpt ke OT?
Hubby... dpt claim OT x nih?
Haish..

Got to go...
Have a good life friends...
Spread the love..
Smile always... :D
See ya!


0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.