Welcome to our blog
There was an error in this gadget

April 7, 2012

Pangkor Laut Resort - Day 3

Assalamualaikum!

Finally!  the last day in PLR...
I really wanna come here again.. insyaallah..
with my darling hubby this time... of course!
hanimun if diizinkan
hubby.. .let's spend wisely to make this dream come true k!

One of the best memories ever...

Sedih nak balik dah... :(... ni sofa kat luar library...

Masa nak datang and masa nak balik..
Ini budak got migraine..
senyum pun terpaksa..


'kanak2' ribena ni jugak x kesah apa...
janji hepi!


ni tengah main cap kalicap... sempat okeh!


ni la kapla nyerrr...
main sambil berbisik..
ssshh!! x leh bising...
sebab kat luar library...
hihi...


Menantu yg bongsu mintak adik aku dukung..
so sweetttt...
namanya aisyah gak..
comel giller.. putih melepak!
dah mintak izin ngan dia punya bapak..
nak buat menantu berapa hantaran nak mintak
bapak dia kata lantak..
janji ikhlas jaga dia punya anak..
*tetiba cam pantun lak.. ahak ahak ahak*









Napa tetiba tangkap gambar pokok kan..
cam x de pokok kat KL...
Cer korang tengok bebetul ...
Atas pokok tu ada apa? 

Nampak x?  x nampak?  nampak?
x kesah la korang nampak ke x nampak...
atas pokok ni... hanya di pokok ni...
kelawar sekeluarga ntah brapa keturunan dok tidor..
kalau korang buat bising nanti dia berbunyik...
heran... bukan kelawar suka dok kat tempat gelap, sunyi, cam kat dalam gua ker?
jeng! jeng! jeng!

Gambar bawah ni time nak gi nek boat dah...
sedih weiii..


sementara tunggu kengkawan lain check luggage dorang...
kami photoshoot ataih boat...
photoshoot la sangaaaaattttt...
huhu...




Azeah memang suka buat lawak...
x larat nak ketawa...











semakin ramai plak yg join.. hhehe
halo machaaa.. serious giller mukaa..








Selamat tinggal Pangkor Laut!
Insyaallah kita jumpa lagggiiiii...




0 comments:

my slideshow

My Trip

Phuket Trip Slideshow: Shamimie’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Phuket, Thailand was created by TripAdvisor. See another Phuket slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.